duminică, 16 octombrie 2011

Accidentul lui Serban Huidu

Accidentul lui Şerban Huidu. Plecăm de la premisa că nu ştim încă exact ce s-a întâmplat acolo. Sunt însă câteva evidenţe peste care nu poţi trece. 
Doi oameni au murit. Pentru familia lor aceşti doi oameni reprezentau un întreg univers. Şi nimic,
niciodata nu îi poate înlocui. La fel cum nimic, nicodată nu va putea curăţa conştiinţa lui Şerban Huidu. Putea sau nu să conducă, putea evita această tragedie, îşi revenise total după incidentul de la schi? Sunt întrebări la care el poate să răspundă. 
Din păcate, atunci când cineva moare răspunsurile îşi probează insuficienţa şi întrebările inutilitatea.
Claudiu Pandaru- Gandul

3 comentarii:

  1. sincer, nu cred ca exista sofer sa nu aiba amenzi sau sa nu fi depasit macar o data pe linia continua(ca atunci sigur nu e sofer), dar cum s-a mediatizat cazul asta...........ceva de speriat.
    sincer cred eu ca zilnic, aproape, mor oameni in accidente similare, nimeni nu infiereaza vinovatul asa cum a fost huidu. nu ii tin apararea, dar a fost un accident si cred ca nu trebuie blamat si judecat atat. ce a facut va plati cu varf si indesat , dar trebuie lasat omul cu probleme lui care il vor urmari toata viata.
    despre cei decedati, d-zeu sa ii odihneasca si sa ii ierte! dar atat!
    nu cum fac romanii: stai sa vedem simulari, sa ghicim ce a gandit el in momentele respective, ce a spus sau ce nu a spus, ce simte, sau nu simte! e un om si ATAT!
    SA NE FOCALIZAM GANDURILE SPER LUCRURI MAI IMPORTANTE SI MAI POZITIVE!
    oana bv

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai ca omul poate gresi am pus articolul din Gandul pentru ca mi s-a parut foarte fair. Eu am o banuiala ca Huidu e o picatura cam agresiv in trafic si mi-e teama de genul asta de oameni, ca puteam fi noi in locul loganului, in drumul de la voi spre casa...In rest, ce a gandit, simulari si alte prostii ma lasa rece, nu ma intereseaza. El ramane, insa, asa cum ai spus si tu cu constiinta incarcata, asta cred ca e cea mai mare pedeapsa

    RăspundețiȘtergere
  3. E o prostie faza cu ''persoana publica'' si cu ''saracul..e o victima,numai necazuri a avut'' ( accidentul din Austria plus altele) toate astea din cauza teribilismului de care da dovada in tot ce face.

    E simplu,legea e pt toti aceeasi ( cel putin asa ar fi normal) : a gresit --> la inchisoare cu el.
    Cel mai corect e sistemul juridic din statele unite (pedepse de genul..400 de ani pt crima) Ei bine...hai sa te vedem...tine-o p'asta...

    By cioc

    RăspundețiȘtergere