luni, 31 octombrie 2011

Violenta pe stadion


E ora 12 noaptea si ma tot uit socata la ceea ce s-a intamplat in aceasta seara la Ploiesti. Urmaresc meciurile de fotbal, uneori de placere,alteori mai de nevoie (job description ). Pentru cei care nu stiu, la un meci Petrolul Ploiesti- Steaua, un suporter a intrat pe teren si a lovit un jucator. I-a spart un os la fata si i-a afectat, se pare, grav auzul. "Suporterul" a patruns fara nici o problema, oamenii de ordine nu au intervenit, din contra, au privit nepasatori cum acesta si-a facut numarul.Imaginile sunt de o violenta rar intalnita, omul loveste cu rautate si nu ii ajunge ca ataca un jucator, ci continua cu urmatorul iesit in cale. Ma uit si parca sunt imagini dintr-un film. Totusi, ezitarea arbitrului de a opri meciul dupa acest incident, balbaielile celor din conducerea LPF in incercarea de a explica gestul arbitrului de a da cartonas rosu unui jucator care se apara, refuzul sefilor de la Petrolul de a intra in direct si de a incrimina astfel de actiuni, ne arata exact imaginea fotbalului din Romania.

Un comentariu:

  1. ''Suporterii'' mai nou se strang la stadioane doar ca sa participe la scandal,batai cu jandarmeria si altele de genul..
    Sunt prea putini care au ramas suporteri adevarati.
    Sincer pt tanarul teribilist in cauza, presupusul ''huligan'' i-as aplica bataie + amenda + restrictie pe stadioane + dosar penal .Asta e animal..nu om...

    RăspundețiȘtergere