vineri, 6 iulie 2012

Ce imi place?


Pentru ca tocmai a implinit 1 an si nu vreau sa uit cu ce se mai ocupa in aceasta perioada, m-am gandit sa notez pe aici. Deci, ce-i place sa faca in aceasta perioada? 
Sa mearga cu antemergatorul, sa rada, sa se joace, sa roada tot ce apuca, sa se plimbe, sa se dea in leagan, sa danseze, sa iti explice pe limba ei tot ce stie. Si daca nu ai inteles, iti mai explica o data si inca o data si mai si gesticuleaza. Are o pasiune pentru papuci, pantofi, rotile de la carucior, roade cam tot ce prinde, dar mai ales tot ce e mai plin de microbi.  
Stie sa iti arate ca e maaaare, ridicand ambele manute in sus, stie sa aplaude cand ii spui "bravoooo Alice!", stie sa spuna pa-pa , cand pleaca undeva sau de la cineva, stie sa spuna pa-pa, cand mananca (foarte curios , dar a pus accentul cum trebuie din prima clipa. Iti dai seama cand se refera la mancare sau cand isi ia la revedere de la cineva, doar din accent ), stie sa te pupe, chiar daca o face cu gurita larg deschisa. 
Stie sa spuna: apa, tataie, caca, papa, mama, tata, che-che (nu am inteles ce inseamna, cred insa ca in functie de situatie capata intelesuri diferite :)).

De saptamana trecuta a inceput sa isi dea drumul la mers. Ce-i drept pentru inceput, merge intre mine si Cristi, pe distante mici. Mai incearca si pe langa canapeaua din sufragerie. Ce imi place la ea este faptul ca e foarte perseverenta si nu se opreste de la prima cazatura. 

Roade magnetii de pe frigider, insa preferatul ei este cel cu Ania. Prin urmare, o declaram pe Ania invingatoare la puncte la concursul de cea mai pupata verisoara din familie.  Pe langa magneti a mai facut o pasiune din a scoate hainele din sifonier. Toate ce sunt calcate si frumos aranjate sunt scoase cu multa grija, studiate, urmeaza joaca propriu zisa si dupa ce s-a saturat de un body sau vreo salopeta, vine randul alteia. Daca nu ii ajung hainele din sifonier, trece la cele din masina de spalat, nu se plictiseste niciodata de ele. 

Dupa cum vedeti e din ce in ce mai ocupata, are o gramada de treaba si nu prea imi lasa timp sa mai povestesc foarte multe pe aici :)

Un comentariu:

  1. Hello,

    Ma bucur sa aud ca este foarte activa micuta Alice. S-a transformat intr-o adevarata domnisorica.
    Faza cu "che-che" e tare,cred ca e super funny cand o spune ea. :)

    Pupulici mami :*

    by cioc

    RăspundețiȘtergere