luni, 11 februarie 2013

O etapa nouă- căţărarea

 
Zilele trecute, dupa ce ne-a anuntat ca "a papat ouuuuua", Alice a decis ca e momentul pentru o noua etapa: cea a catararilor. Zona din biblioteca unde tineam televizorul pana sa devina ea stapana sufrageriei, e acum plina de jucarii de plus: un urs mare (zis si Mor Mor), un elefant (zis si Cici) si alte animalute mai mici. Cum a apucat-o dragostea pentru Mor Mor si Cici, i-a luat intr-o seara, i-a pupat, i-a mangaiat, i-am cercetat impreuna si am observat ca au ochi, nas, gura, maini si picioare. 
S-a mai jucat prin camera, pana cand si-a dat seama ce oportunitate s-a ivit in viata ei. Si cum nu poti lasa o sansa sa treaca pe langa tine fara sa profiti de ea, a incercat sa se urce in zona ramasa libera. I-a reusit din prima, si din a doua, si din a treia
Acum s-a invatat sa isi duca acolo si un scaunel mic, de care se ajuta pentru a se urca mai usor. Ii place mult acolo "sus" danseaza, canta, vorbeste cu Rares, cu mami si cu tati (avem niste poze un pic mai sus).





Un comentariu:

  1. Alice alpinista! E bine ca si-a gasit acel loc, la o inaltime oarecare de podea - se aseamana mult unei scene, nu? O astept la teatru peste cativa anisori, dupa ce va parcurge cu brio etapele scrisului si cititului... Cu drag, va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere