duminică, 11 noiembrie 2012

Oraselul copiilor- nimic nou, nimic frumos!


Dupa multe amanari, am ajuns ieri dupa amiaza, desi vremea nu ne-a ajutat, in Oraselul Copiilor, cel refacut. Vroiam sa mergem de ceva vreme, dar nu am apucat, mai ales din cauza vremii urate atunci cand noi aveam un pic de timp liber. 


Din pacate, ce am gasit acolo a fost departe de ceea ce ne asteptam. Intr-adevar, erau unele casute vopsite proaspat, insa perdelele din geamuri erau rupte si cazute, iar masinariile de acolo erau aceleasi dinainte de inchiderea Oraselului pentru reamenajare. Vazusem la televizor si pe fb, pe Piedone in timp ce inaugura partea care era gata si promisese ca pana la sfarsitul anului sa dea in folosinta tot parcul. Insa acolo nu apareau decat statuile de la intrare si imagini cu zonele in curs de amenajare, cu primarul in prim plan, dand "indicatii pretioase". 


Nimic despre casuta surprizelor, care e doar vopsita, dar la fel de imbatranita ca pana acum. Nimic despre montagne russe-ul care are acelasi circuit si masinutele sale care nu au fost schimbate. Cat despre restul punctelor "de atractie" pot spune doar ca sunt foarte zgomotoase, iar atmosfera din Oraselul Copiilor mi-a adus aminte de zona de distractie de la mare: galagie multa, miros puternic de gogosi si popcorn vandute dintr-un chiosc insalubru, muzica data la maxim. Nimic care sa te atraga sa petreci cateva ore placute impreuna cu copilul. 



In afara de un pic de culoare pusa pe 3-4 casute, care erau oricum inchise, nimic nu te ducea cu gandul la copii. 

Au uitat poate, dar pentru ei se presupunea ca era amenajat Oraselul Copiilor.

Un comentariu:

  1. mare dezamagire! si eu care voiam sa mergem cand treceam prin bucuresti cu piticii.......ne reorientam!(oana bv)

    RăspundețiȘtergere