miercuri, 9 octombrie 2013

La shopping, ca fetele


Am redeschis astazi blogul si m-am apucat sa revad cateva postari si mi-a venit un dor de scris si m-a cuprins o tristete ca nu am putut sa fiu constanta si sa scriu despre "lumea mea". Insa, ea s-a marit cu multe preocupari, pe langa Alice, care vrea langa ea de cand vin acasa pana cand adoarme, e si jobul, care e din ce in ce mai solicitant, si mai e si Asociatia ERUDIT, despre care nu am apucat sa scriu nimic. Prin urmare, m-am hotarat sa vin acasa si , oricat de tarziu ar fi , sa ma apuc sa scriu o postare, cat de mica. 
M-am decis sa scriu despre prima noastra iesire la mall, "ca fetele". A avut loc duminica trecuta si atunci cand am plecat cu ea spre "Mickey" ma gandeam cat de repede a trecut timpul si cum a crescut cat sa iesim impreuna la mall!
Am pregatit-o de dimineata, i-am spus ca o sa mergem la Mickey, daca vrea. E imposibil sa il refuze vreodata pe Mickey, pe cel mic (masinuta din Sun Plaza), pe cel mare (o mascota), l-a intalnit o singura data, tot acolo. A vorbit cu el, l-a pupat si de atunci vorbeste intr-una despre el. Din pacate, constata ca Mickey "mare" e mereu plecat la munca, sa aduca banuti celui mic, asa cum fac si mami si tati al ei, de aceea nu il gasim niciodata sa mai vorbeasca un pic cu noi. 
Ce m-a mirat pe mine este ca, desi e micutza (2,4 ani) mi-a respectat toate "comenzile"(nu stiu cum sa le spun). Am rugat-o sa stea pe trotineta, desi de multe ori vrea sa mearga pe jos si nu sta in ea. Pentru ca era prea grea si nu puteam sa o ridic, am rugat-o sa coboare din ea si sa urce in autobuz, eu urmand sa urc si masinaria din dotare. A fost foarte ascultatoare, am urcat-o, fara sa planga ca eu m-am intors dupa ce mai aveam de luat, a stat cuminte pe scaun, intrebandu-ma daca "arteziana" este pornita (avem una pe traseu). Au mai urcat vreo doi copii in autobuz, au incercat sa lege o discutie cu ea, insa, desi in rest e un copil foarte sociabil si vorbaret, bag de seama ca acum avea o misiune mult mai importanta (drumul cu autobuzul pana la Mickey) decat sa discute lucruri minore. 

Ajunse acolo, am mers in vreo doua magazine din care ne-am luat manusi cu degetele, ne-am dat in Mickey, in omiduta, in "elo kiti", am fost la "magazinul cu jucarii" (Imaginarium), de unde si-a luat o caprioara, pe care a botezat-o Alice, am stat inclusiv pe scaunul de masaj :)). Ne-am simtit foarte bine impreuna, am ras, am cantat, am si dansat un pic, am facut si un pic de shopping "pe repede inainte", cum altfel?

Si dupa o astfel de dimineata incarcata, urmarea a fost....un somn bun cu manusile in maini si caprioara pe burtica :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu