vineri, 14 octombrie 2011

Mic dejun romantic


Dupa ce v-am anuntat cu mandrie aseara ca avem caldura in calorifere, am spalat niste biberoane (bine am facut!), le-am pus la sterilizat si somn pe la ora 1. 
Dimineata s-a trezit copilul, plangea, in camera bezna!Ma trezesc buimaca, nu mai gaseam veioza. O gasesc, apas butonul magic, NIMIC. Ma duc spre intrerupator, apas, NIMIC. Aveam curentul oprit. 
Suuuuuuuper! Trezesc sotul sa ia copilul din patut si eu incep sa caut, prin casa un chibrit sa aprind o lumanare. Ajung in bucatarie, pun mana pe chibrit si arunc, in treacat o privire pe geam: blocurile vecine aveau lumina. Invidia puse stapanire pe mine, insa in plansul copilului mi-am adus aminte motivul pentru care venisem in bucatarie: chibritul. Am aprins toate lumanarile pentru momentele romantice, din dotare si am avut lumina.

            Suzeta sau degetul in gura
Problema numarul 2 batea nerabdatoare la usa: cum incalzesc laptele. La cat eram de somnoroasa nici nu vedeam cata apa sa pun in biberon si nu imi dadea pace intrebarea daca nu am curent, cum sa pornesc incalzitorul? M-am trezit repede si mi-am dat seama ca nu m-a facut mama cu incalzitorul in mana si ca puteam sa pun pe aragaz apa intr-un ibric si sa incalzesc chiar mai repede. Nu va spun ce sentiment placut
m-a cuprins cand am gasit solutia asta. Eram chiar mandra de mine! Totul se intampla in jurul orei 6, intr-un ritm alert, eu nu imi puteam tine ochii larg deschisi, deci sa nu aveti pretentii ca as fi putut gandi logic si gasi o multime de solutii simple pentru rezolvarea problemei!
Am dus laptele lui Alice, care a mancat si a adormit fara sa observe vreo modificare a rutinei de fiecare dimineata.

Am realizat ca dupa intamplarea cu stecherul de ieri, suntem supusi la tot felul de incercari care mai de care ...mai romantice

Un comentariu: