miercuri, 19 octombrie 2011

Stirea zilei nu conteaza. Senzational sa fie!

De ce ma intereseaza pe mine ca unul dintre cei morti in accidentul provocat de Huidu a fost inmormantat azi?  
De ce ma intereseaza pe mine ca Huidu s-a retras la tara impreuna cu un psiholog? 
De ce ma intereseaza pe mine ca Huidu a fost luat "la misto" de unul din politisti ajunsi la locul accidentului? 
De ce ma intereseaza pe mine sa vad o simulare a accidentului. 
De ce ma intereseaza pe mine ca e sau nu ghinionist, ca astrele nu au fost de partea lui Huidu?
Ei bine, nu ma intereseaza deloc. 
Observ insa ca, in ultima vreme, "senzationalul " lui Dan Diaconescu s-a mutat si la Antena 3 si Realitatea TV, televiziuni de stiri, dupa ce a luat cu asalt  Antena 1. Ultimele barfe din Can Can si Ciao sunt acum transmise in direct de Realitatea TV , un pic mai mult decat Antena 3. 

             L-ati vazut cumva pe Sami
             Stirea zilei. Care zi?

Pana nu demult toate posturile de televiziune vorbeau "de sus" despre telespectatorii otv-isti, pe principiul "ai nostri sunt mai destepti decat ai lor!". Acum duc o lupta pe viata si moarte pentru a-i atrage, fiecare telespectator conteaza, ceea ce pot sa inteleg pana la un anumit punct.
In facultate, cand veneam de acasa in Bucuresti, in drumul meu de la Gara Obor pana la tramvaiul 34 imi ieseau in cale vreo 2-3 firme de pompe funebre. De fiecare data cand treceam, dimineata, vedeam soferii masinilor mortuare jucand table la o cafea. Erau atat de relaxati, linistiti, glumeau, radeau si asteptau...sa moara cineva, sa-si poata face treaba. 

Aceiasi senzatie , oricat de dur ar parea , o am de ceva vreme cu televiziunile din Romania, care asteapta sa mai moara cineva, sa mai dea ceva "senzational".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu